INVITAȚIE PENTRU COOPERARE PE TERMEN LUNG


pentru dealeri

Dacă sunteți un distribuitor local de uși cu siguranță experiența noastră vă ajuta să dezvoltați showroom-uri productive și eficiente, precum și să cuceriți încrederea clienților din orașul dumneavoastră. Vă punem la dispoziție serviciile înalt calificate ale managerilor noștri zonali, precum și atenția maximă la detalii și nevoi de dezvoltare. Ne apreciem clienții și suntem interesați de creșterea și rentabilitatea partenerilor noștri! Suntem gata să vă auzim dorințele, comentariile și recomandările pentru optimizarea continuă a operațiunilor noastre comune și dezvoltarea de noi perspective, creșterea și schimbarea asortimentului de produse.

img

De ce merită să lucrezi anume cu ușile Profil Doors România

tick

Vă vom consulta și vă vom recomanda design-ul de interior și exterior al magazinului

tick

Vă vom pune la dispoziție materiale cu design de marcă - machete de sigle, etichete de preț șa

tick

Vă recomandăm sortimentul cerut de specificul clienților din zonă

tick

Instruim consultanții magazinului pentru a putea consulta cât mai eficient clienții

tick

Îți punem la dispoziție Strategie de Marketing Digital, Content plan, Postări și setare de campanii de marketing în formă de pâlnii de vânzări atât pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, cât și pe motoarelele de căutare ca și Google. Echipa noastră de marketing vă va fi la dispozitie atât pentru consultări, cât și în etapele de implementare a campaniilor publicitare

tick

Vă punem la dispoziție acces la Sistemul nostru de Management al Relațiilor cu Clienții (CRM) - un program care vă va sistematiza și vă va eficientiza toate procesele de vânzări pe termen scurt, dar și în special pe termen lung.

Deși noi nu vindem franciză, paleta noastră de servicii, procesele de business și grija noastră față de afacerea dumneavoastră vă vor face să vă simțiți ca și o parte a unei afaceri de tip franciză.

icon PROFIL DOORS

Vă punem la dispoziție FORMULA COMPLETĂ

  • produs calitativ
  • livrat până la ușă
  • marjă de profit maxim
  • Promovare devânzări și brand awarness.


Vedeți video din dreapta pentru a vă forma o primă impresie despre produsele ProfilDoors. Vă prezentam un reportaj filmat la RomExpo, unde au fost expuse cele mai importante colecții de uși de interior pe care le-am pus la dispoziția românilor prin intermediul, deja, a peste 17 Showroom-uri Partenere.

pentru CONSTRUCTORI ȘI CONTRACTORI

Profil Doors se clasează ca și producător de UȘI PREMIUM. Acest lucru confirmă principiul primordial al nostru ca și producător, și anume CALITATEA CONTEAZĂ ÎN PRIMUL RÂND. E adevărat că atunci când calitatea dictează, prețul are de suferit, DAR acest lucru nu se potrivește cu Conceptul Profil Doors, deoarece avem gândită O SERIE DE UȘI DE PROIECT, care corespund tuturor cerințelor, inclusiv și pe partea de accesibilitate preț. Experiența și participarea la licitații ne-au permis să oferim condiții competitive pentru cooperare. Multe firme de construcții le-au plăcut deja. Vă uram bun venit!

img
img

pentru DESIGNERI ȘI ARHITECȚI

Profil Doors Romania salută pentru cooperare proiectanți, designeri, arhitecți și firme legate de industria de proiectare în construcții.


Putem oferi următoarele avantaje partenerilor noștri:

  • O bază de date a ușilor în format 3D
  • Livrări rapide din depozitul situat în Brasov.
  • Toate produsele de înaltă calitate furnizate ai o garanție de 24 luni;
  • Putem oferi cele mai populare modele în cantitățile necesare;
  • Vă asigurăm acces la stocul nostru extins de produse;

V-am provocat interes?
Contactați-ne pentru a discuta și alte detalii.

Completează formularul iar noi te vom contacta pentru a stabili detaliile colaborării noastre

Sună acum Cere oferta