Ușile filomuro, recomandate pentru interioare moderne

example

Azi tot mai mulți optează pentru un stil de interior modern care să facă față inovațiilor secolului nostru și, în același timp, să păstreze confortul și bunăstarea psihologică. Încăperile au trei elemente de bază: minimalism, funcționalitate și dinamism.

 

Pentru a le pune pe toate trei într-o armonie, chiar și alegerea ușilor potrivite este o sarcină importantă, iar când vine vorba de interioare moderne, designerii recomandă ușile filomuro.  

De ce tocmai filomuro?

 

Ușile filomuro respectă principiile de design minimalist

Ușile sunt concepute astfel încât să ascundă tocul în perete, iar foaia de ușă să fie coplanară cu peretele. Primul avantaj pe care îl are o astfel de ușă e faptul că reușește să economisească spațiu în cameră, permițând amplasarea unui mobilier în apropiere sau oferă mai multă mobilitate a membrilor casei.

Un avantaj foarte important a acestor modele este capacitatea înaltă de a oferi un aspect estetic deosebit încăperii. Ușa poate să devină una cu peretele, fiind separată doar de o linie discretă. Această caracteristică este posibilă deoarece foaia de ușă este pregătită pentru a fi tapetată, vopsită cu lavabil, decorate cu panouri, oglindă și alte materiale.

Aceste uși, datorită conceptului, se aliniază ușor designului pentru întreaga casă. Tocul ușilor are profil de aluminiu și se montează încă înainte de finisarea pereților.

 

 Pot fi discrete și, în același timp, extrem de funcționale

 

Ușile ascunse sau filomuro urmează filosofia pe baza căreia se dezvoltă tehnologia modernă: simplu, intuitiv și cu maximă eficiență. Mecanismele acestor uși sunt ascunse și foarte silențioase. Am optat pentru un astfel de design astfel încât să eliminăm orice poate obosi ochiul, totodată, să oferim maxim confort în timpul utilizării. Ușile noastre au balamale ascunse 3D de la compania italiană AGB și permit ușii să se deschisă la 180 de grade. Balamalele oferă posibilitatea de a regla foaia de ușă pe 3 axe, astfel încât să poată fi evitată orice eroare la montare. Datorită aceluiași sistem italian, ușile pot fi demontate ușor de către proprietar atunci când e nevoie de mutare a mobilei sau alte schimbări în casă. Pentru a oferi mai multă eleganță, balamalele sunt ascunse sub capace. Încuietoarea este, de asemenea, de la AGB. Are un finisaj de oțel inoxidabil ceea ce o face extrem de rezistentă la coroziune. Datorită limbii magnetice, ușa are o închidere extrem de silențioase ceea ce o face perfectă pentru interior. Cuplajele mecanice se realizează cu mare precizie, oferind o senzație de fluiditate la mișcarea mânerului sau a cheii.

 

La Profil Doors, ușile sunt disponibile la mărimi atipice

 

Un atu al interioarelor moderne e capacitatea de a impresiona discret și definitiv, deoarece se vrea crearea unei legături strânse între artă și funcționalitate.

Datorită unei colaborări de foarte mulți ani cu designeri renumiți, pentru a diversifica și completa interioarele moderne, punem la dispoziție ușile filomuro la mărimi personalizate: de până la 3 metri înălțime și 1000 de mm lungime. Ușile înalte, în special, cele până în tavan creează o geometrie deosebită care se impune din punct de vedere estetic. Imaginează-ți o ușă fără pervaz și fără cornișă, care reușește subtil să păstreze un singur plan al tavanului.

 

 

Pot fi deschise în direcția opusă

 

Am creat mai multe posibilități pentru ușile noastre deoarece stilul modern cere mai multe abordări creative și multă libertate în amenajare. Astfel, ușile pot fi deschise și revers - cu deschidere din interiorul tocului. Direcția de deschidere a ușii nu este doar o soluție estetică, ci și un practică întrucât poate permite amplasarea mobilierului în imediata sa apropiere. Azi ușile Invizibile Reverse sunt la mare căutare în casele moderne și reușesc să impresioneze fiecare privire.

 

Diversitate mare la designul foii de ușă

 

Deoarece ne dorim diversitate și investim constant în tehnologie, împreună cu specialiștii germani am creat posibilitatea de a combina tocul ascuns cu aproape orice foaie de ușă de la Profil Doors, astfel încât ușile pot fi mai mult sau mai puțin vizibile și pot impresiona în funcție de direcția de design aleasă. Foile de ușă pot fi atât pregătite pentru tapetat sau vopsit, cât și acoperite cu polipropilenă - material dezvoltat de Renolit, extrem de rezistent la umiditate, temperaturi înalte și acțiuni mecanice! Acum îți alegi foaia de ușă chiar de la noi de pe site.

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre ușile filomuro, te rugăm să intri la secțiunea „De unde cumpăr?” și să alegi cel mai apropiat showroom, iar dacă vrei să devii partener Profil Doors, contactează-ne: +40 786333220.

Sună acum Cere oferta