Uși înalte. Cât de înalte pot fi ușile de interior?

example

 

Tu ai decis deja cât de înalte vor fi ușile în casa ta? 

 

Sau nici nu ți-ai pus astfel de întrebare?

 

De fapt puțini se opresc prea mult la astfel de aspecte. Dar cert este faptul că majoritatea dintre noi își dorește o casă care să fie mai mult decât o locunță, mai mult decât un cuib. Tot mai mulți caută să-și exprime personalitatea pentru a impresiona comunitatea lui (prieteni, rude sau admiratori din facebook).

În același timp se întâlnesc tot mai des proiecte de designeri unde ușile de interior au scop de a impresiona pe oricine va locui sau va vizita acele case sau apartamente. Uși care se închid sau se deschid specific, diferit sau făcute din anumite materiale speciale, sau pur și simplu de dimensiuni atipice. 

 

Ușile înalte și foarte înalte sunt un mod de comunicare nonverbală. 

 

Ca de exemplu ușa din livingul de mai jos.

Cum ai caracteriza omul care preferă să petreacă timp în această încăpere?

 

Uși înalte, uși până în tavan, uși de 3 metri

 

Eu cred că este un om cu o personalitate impunătoare, adică cum i s-ar mai spune la noi - un om mare. Verticalitatea liniilor predominante din acest design mă fac să cred asta.

Camera pare destul de înaltă cu siguranță cu cel puțin 25% mai înaltă decât casele obișnuite, poate această aparență vine și din cauza designului. 

 

Deci e un om cu "coloană vertebrală" pasionat de arte clasice din diferite culturi și vremuri.

Vedem tablouri cu femei puternice din orientul îndepărtat care practică arte marțiale, două burgheze englezești călărind un cal și o femeie misterioasă care își impune puterea prin misterul unui corp suplu și haină simplă. Înțeleg că e un admirator de femei și de artă.

Acest om citeșe și urmărește tendințele modei, pentru că are foarte multe reviste lângă fotoliu.

Un om transparent care apreciază lumina și adevărul pentru că a ales fereastră mare cât tot peretele cu vedere panoramică care spune despre el că este om cu gândire strategică - se uită la lume de sus.

Este foarte încrezut în propria persoană și aspectul lui exterior pentru că și-a instalat fotoliul în fața peretelui cu oglindă, între fereastră și oglindă. Poate fi și un pic egoist sau chiar narcisist, dar asta e doar o presupunere. 

 

Tu cum ți-l imaginezi?

 

Așa se pot citi multe despre oameni, pentru că suntem pe exterior rezultatul lumii noastre interioare, iar cei care spun că frumusețea exterioară conteză mai puțin decât cea interioară, greșesc. Pentru că lumea interioară întodeauna se cere exprimară, exteriorizată. 

 

Iar mai jos am pregătit o secție de imagini cu acest tip de ușă folosit de designeri din lumea întreagă. 

 

Uși înalte, uși invizibile, uși fără toc

 

Uși până în tavan, uși minimaliste, uși filomuro

 

Uși de lux, uși premium, uși foarte înalte

 

uși filomuro cu șpon de lemn, uți înalte până în tavan

 

Uși filomuro, uși foarte înalte, uși de lemn 3m

 

uși foarte înalte

 

Sună acum Cere oferta