Uși din polipropilenă vs furnir sintetic. Care este diferența?

example

Deja ai schițat modelul perfect de ușă pentru casa ta, dar încă stai la dubii pe care să îl procuri, pe cel acoperit cu polipropilenă sau pe cel din furnir sintetic?

 

Iată care este diferența:

 

Polipropilena este un compus chimic conceput special pentru utilizare pe scară largă. În cazul ușilor este folosită în acoperirea multiplă ce se aplică pe suprafața ușilor interioare cât și pe componentele acestora.

 

Ca material, polipropilena este un polimer rezistent, atât la apă, cât și la deteriorarea mecanică. Chiar dacă ușa interacționează continuu cu apa, timp de șase luni la temperatura camerei, absorbția acesteia va rămâne la un nivel relativ scăzut - doar 0,5%. La creșterea temperaturii de 60°C va crește acest indicator la 2%.

 

Ușile acoperite cu polipropilenă sunt sigure pentru sănătatea ta și a copiilor tăi!

Din acest material se fabrică chiar și sticlele de plastic și vesela de unică folosință.

 

Modelele acoperite cu acest tip de material arată natural și frumos. Polipropilena repetă în mod remarcabil aspectul și textura pronunțată a lemnului natural. Atât la atingere, cât și vizual - nu le vei distinge de ușile din lemn masiv.

 

Convinge-te și singur de asta!

 

Iată câteva modele de acoperire cu polipropilenă:

 

Seria Z - acoperire din lemn

 

 

Seria STK - finisaj lucios cu structură din lemn

 

 

Seria D - acoperire foarte densă NANSHPON

 

 

 Furnir sintetic este un material pentru fabricarea căruia se folosesc fibre de lemn și rășini speciale (nu întotdeauna sigure pentru sănătate). Ușile de interior din furnir sintetic au devenit populare datorită faptului că sunt ușoare, se curăță și se întrețin ușor. Perfecte atât pentru propria locuință sau pentru spațiile publice.

 

 Într-un anumit sens, acesta este un laminat bun, care prezintă mai multe dezavantaje distinctive în comparație cu o acoperire din polipropilenă: rezistență mai mică la umiditate, izolare fonică scăzută și imposibilitatea restaurării.

 

Conform caracteristicilor sale, modelele acoperite cu polipropilenă depășesc modelele acoperite cu furnir sintetic, care este un material semisintetic.

 

 

 

 

Sună acum Cere oferta