MAGIC DOOR - ușa cu sistem invizibil de glisare folosită într-un apartament masculin.

example

 

 

În acest apartament totul este clar, minimalism, culori și materiale naturale și linii drepte. Acest concept de design a fost dictat din punctul de vedere al locatarilor încă de la bun început. Apartamentul a fost achiziționat toamna și când arhitecții au intrat în el, au observat o vedere excepțională a copacilor bătrâni din cartier. Culorile galben, roșu și maro au fost fundalul perfect.

 

 

Magic door Bucuresti

 

 

Primul pas a fost demolarea zidurilor de la intrarea apartamentului. Aceasta a oferit un spațiu maxim deschis. În acest fel, în timp ce faci primul pas în apartament te poți bucura de soare prin ferestrele mari.

Proiectie apartament masculin   proectie apartament

Proiecție apartament

 

 

O altă modificare spațială a fost modificarea oferită inițial de scările curbe ale dezvoltatorului care duceau la mezanin. Arhitecții au propus scările șerpuite conduse parțial de-a lungul fațadei de sticlă, ceea ce a ajutat la o mai bună amenajare a spațiului camerei de zi. Stringerul scărilor se alătură carcasei încălzitorului și acesta este suportul pentru dulapul TV. Unitățile de mobilier din apartament sunt proiectate astfel încât întregul să creeze un corp coerent.

 

 

Scari   

 

Provocarea proiectanților, Grupului Metaforma a fost combinarea nevoilor spațiale ale ambilor investitori. Una dintre ele este colecția de mașini Ferrari roșu, cealaltă - discuri de muzică. Expunerea acestor colecții a îmbogățit interiorul cu detalii interesante. Proiectul are o zonă de lucru la nivel mezzanin. Marele avantaj, al acestuia, este amplasarea lângă o terasă spațioasă pe acoperiș de clădire. Lățimea mezzaninei nu a permis amplasarea confortabilă a biroului clasic. Prin urmare, arhitecții au propus un birou sub formă de cabină ridicată pe un suport metalic, extinzându-se dincolo de mezanin și sporind spațiul de lucru.

 

scara    

 

Soluțiile aplicate în apartament răspund nevoilor rezidenților săi. Punctul de vedere masculin a impus economia materialelor și culorilor. Metalul industrial, materialele din beton împreună cu construcția din grafit, care apar în toate încăperile, au fost încălzite cu lemn floral. Cireașa de pe tort este de un albastru închis pentru articolele moi. Masculin înseamnă aici: simplu și expresiv, dar nu rece și crud. Datorită detaliilor expuse și personalizate, interiorul este ca o vitrină a personalităților rezidenților săi.

 

apartament in stil minimalist loft    

 

Chiar dacă apartamentul este destul de spațios, totuși intrarea în zona de baie vine dintr-un coridor destul de îngust, așa că cea mai potrivită soluție a fost ușa glisantă. Designerii au ales cea mai modernă ușă cu sistem de glisare MAGIC DOOR. Un mecanism foarte bine ascuns între perete și foaie de ușă, el nu se vede nici când e închisă nici când e deschisă ușa. 

 

Magic Door Bucuresti - usa glisanta bucuresti

 

Usa glisanta Bucuresti

 

Acest tip de ușă chiar fascinează de la prima vedere și își merită numele de MAGIC DOOR, pentru că te uiți la ea și nu înțelegi cum se ține de perete și pe ce rulează. Prima oară te temi s-o atingi ca să nu pice cumva, dar nu, nu pică, este foarte stabilă, silențioasă și grațioasă. 

 

Acest gen de uși se potrivesc foarte bine cu stiluri minimaliste și elegante. 

 

Sună acum Cere oferta