Cum alegi uși pentru un dormitor ?

example

Calitatea odihnei, a activității  unei persoane în dimineața următoare depinde de modul în care este amenajată camera de dormit. Unii le plac clasicii tradiționali, alții preferă un interior ascetic aproape de minimalist, iar alții se odihnesc în cel mai bun mod doar într-un dormitor decorat într-un stil rustic.

 

 

Astfel apare întrebarea, cum să aleg o ușă frumoasă și stilată pentru un dormitor ?

 

 

Ușile ProfilDoors sunt în armonie cu designul general al  oricărui dormitor, astfel încât să se creeze o atmosferă confortabilă.

 

De aceea este recomandat să alegeți uşile  în funcţie de stilul amenajării și de careva aspecte cum ar fi : izolare fonică şi termică, funcţionalitatea spaţiului pe care îl delimitează, calitatea foii de ușă, funcționalitatea, material, design, culoare și desigur siguranța.

 

Fiecare detaliu este important, mai ales ușile,  care creeză o ambianță frumoasă și intimă. Dacă decideți să cumpărați un astfel de produs, dar nu știți cum să îl faceți corect, consultați sfaturile noastre.

                                                     

 

     Recomandări

1. Dacă dormitorul este decorat într-un stil lux, clasic, modern, loft sau rustic,  atunci vă recomandăm să acordați o atenție deosebită la anumite serii de uși, cum ar fi U, L, N, STP, XN, X, E, LK, NK, STK, ZN, Z, VG, SMK, D ). Ele vor fi cea mai bună soluție pentru completarea armoniosă a interiorului.

2. Alegerea modelului. Oamenii  întotdeauna  aleg mai întâi modelele apoi celelalte componente. De ce? Deoarece  știu exact stilul dormitorului și ce ușa va crea un design frumos.

3. Alegerea culorii. Regula de aur este să combinați nuanțele ușii cu pardoseala, mobilierul, pereți sau tapete.

4. Slecatrea materialului. Calitatea materilaului este factorul primordial capabil să asigure o perioadă îndelungată de exploatare fără probleme, defecte, accidente nedorite. De aceea este indinspensabil să alegeți un tip de material calitativ.

5. Modelul feroneriei. Accesoriile pentru securizare sunt capabile să  asigure un nivel înalt de protecție, doar dacă sunt alese, montate corect. Alegeți feronerie pentru uși din materiale rigide, trainice precum oțelul, ca să fiți siguri de rezistența acestora în timp, dar și de buna lor funcționare, indiferent cât de des sunt exploatate.

6.  Asigurați-vă că ușile oferă protecție(izolare) fonică și termică. Izolarea termică / fonică sunt criteriile principale pe care trebuie să le întrunească ușile calitative. Aceasta poate fi asigurată cu ajutorul plăcilor interioare utilizate, ce trebuie să aibă o structură, grosime, densitate anumită ca să-și îndeplinească în totalitate menirea. 

7. Montarea. Finalul  revine odată cu  montarea ușilor, realizat absolut individual, sau de specialiștii nostri  care cunoasc toate  aspectele esențiale în instalarea  ușilor, realizând procesul calitativ și într-un timp record.

                                                                

 

Sună acum Cere oferta