SETĂM STANDARDE ÎNALTE

Fabrica de uși de interior

Fabrica de uși de interior Profil Doors a fost fondată în anul 2002 și chiar de la început și-a propus să respecte sau chiar să dicteze standarde înalte în domeniul de uși de interior pentru case, oficii, hotele și restaurante. Astfel Profil Doors s-a afirmat și și-a consolidat cu încredere imaginea de Producător de uși de interior de ultimă generație din Europa și deține acest statut mai bine de 17 ani.

door
door

standarde europene pentru soluții de calitate

ProfilDoors, ca marcă, stabilește standarde europene pentru soluții de calitate, inovație și design creativ. În 2008, compania a început să producă ușile cu utilizarea unui înveliș de acoperire de nouă generație, polipropilenă - fabricate de RENOLIT (Germania) - care imită ideal structura lemnului natural.

DISTRIBUIT OFICIAL ÎN CELE MAI MARI ȚĂRI ALE LUMII

Brandul Profil Doors este distribuit oficial în cele mai mari țăti ale lumii - Unite, Uniunea Europeană, Israel, Rusia etc. acum este prezent și în Romania și e deschis colaborărilor cu showroom-uri și reprezentanțe. Compania are un total de peste 1.900 de angajați și peste 2.100 de locații de vânzare cu amănuntul.

ProfilDoors are un complex de producție mare, de peste 320.000 de metri pătrați, dotat cu echipamente de fabricație moderne, care permit producerea a 2.500 de uși în fiecare zi și 50.000 de uși pe lună. În prezent, fabricăm 14 serii standard de uși, cu mai multe modele de uși în fiecare serie.

Aceasta se traduce prin 270 de modele de uși cu 57 de finisaje și învelișuri de acoperire. În afară de seriile standard, fabricăm serii de uși făcute la comandă. De exemplu, compania realizează uși furniruite cu piele naturală sau piatră, ori putem produce dimensiuni non-standard ale ușilor de până la 3 metri înălțime și 100 cm lățime, duble triple sau cuadruple.door

CALITATEA ARE PRIORITATE

Controlul calității în fiecare etapă de producție este o prioritate maximă. Fiecare nou model de ușă începe ca un fișier proiectat CAD, unde inginerii verifică toți parametrii ușii. Apoi, pot fi fabricate componente importante, dacă este nevoie, pe imprimanta 3-D pentru a verifica toate potrivirile. Controlul calității ProfilDoors este, de asemenea, implementat la primirea tuturor materialelor și componentelor obținute de la furnizorii noștri.

Controlul calității este implementat și în fiecare etapă de fabricație. De la modelarea părții ușii până la aplicarea învelișului de acoperire, calitatea este controlată foarte atent. Fiecare ușă este curățată cu grijă înainte de ambalare și se elimină orice imperfecțiune. Dacă este imposibil de corectat, produsul este considerat defect și exclus din lotul destinat pentru transport.RESPONSABILI ȘI PRIETENOȘI CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Toate produsele ProfilDoors au un grad ridicat de siguranță a mediului. Sunt fabricate din componente de origine europenă, care nu conțin elemente periculoase. În calitate de companie progresivă, ProfilDoors folosește practici prietenoase și responsabile cu mediul înconjurător.

Toate deșeurile și rumegușul colectate pe parcursul proceselor de fabricație sunt reciclate. Dezvoltarea constantă a metodelor de reciclare ajută la îmbunătățirea și optimizarea resurselor financiare ale companiei, precum și la economisirea resurselor și permite utilizarea eficientă a materialelor.HIGH TECH

ProfilDoors angajează doar ingineri și designeri competenți și creativi, afirmați ca și specialiști de talie mondială, care lucrează constant la produse noi și îmbunătățite. Acestea includ modele, materiale și tehnologie pentru uși, precum și integrarea cu opțiuni inovatoare de hardware pentru uși. Acest lucru ne permite să fabricăm produse unice de înaltă calitate, care de multe ori nu au analogie pe piață.GARANȚIA UȘILOR PENTRU O VIAȚĂ

Produsul nostru asigură ani buni de uz fără probleme. Unele dintre seriile ușilor au opțiuni de acoperire a finisajelor antivandal. Respectăm unul dintre cele mai bune programe de garanție din industrie.

Urmând toate regulile de instalare și exploatare, produsul ProfilDoors garantat va servi o viață. Acesta este rezultatul colaborării dintre ProfilDoors și partenerii săi germani și italieni, care își investesc experiența în dezvoltarea de noi materiale sigure ecologic, tehnologie și design pentru a crea uși care vor servi pentru muți ani în continuare.PROFIL DOORS INSPIRĂ INTERIOARE CREATIVE

Ușile ProfilDoors vor juca un rol important în interiorul casei sau oficiului dvs. și vor ajuta la crearea de soluții unice de design. Compania are designuri în diferite stiluri care variază de la clasic la modern.

Scopul nostru principal este cooperarea comercială pe termen lung cu partenerii noștri internaționali. În prezent, principalul nostru obiectiv este pe distribuția și comerțul cu ridicata al ușilor de interioare din stoc și la comandă, feroneria ușilor și accesorii, precum și procesarea și îndeplinirea comenzilor personalizate.EXCELĂM ÎMPREUNĂ

ProfilDoors este un partener de afaceri de încredere pentru clienții și partenerii săi. Produsul nostru este disponibil în toate segmentele de preț, de la segmentul economic la clasa medie și premium. La baza relațiilor de afaceri cu partenerii noștri comerciali este integritatea, încrederea și transparența.

Misiunea noastră - este să garantăm cea mai bună calitate posibilă în mod constant. Prin urmare, acest lucru oferă clienților noștri un avantaj, bazat pe expertiza și experiența noastră. În același timp, ne gândim înainte și suntem pregătiți pentru idei și tehnologii noi. În final, relațiile noastre cu clienții se bazează pe un nivel ridicat de respect și încredere.

Scopul nostru principal - este dezvoltarea lanțului de distribuție în România. Partenerii noștri comerciali se pot baza pe serviciile noastre, pe calitatea produsului și pe un sortiment care se potrivește celor mai înalte standarde. Ușile noastre de interior susțin libertatea creativă a arhitecților și designerilor și le permit să realizeze noi concepte în designul interior.

Sună acum Cere oferta