6 avantaje pe care le au balamalele ascunde AGB

example
 
Balamalele ascunde AGB sunt considerate cele mai bune și pe merite demonstrate. 
 
 
Atunci când cumperi o ușă, trebuie să fii atent la design, model, calitate, dar și la balamale. Am putea spune că balamalele sunt al doilea element ca importanță pentru uși. Profil Doors folosește drept alternativă la balamalele tradiționale pe cele ascunse – o soluție modernă, produsă de compania italiană AGB. Acestea mai sunt numite invizibile sau europene și se folosesc în mod special pentru uși de intrare, de interior și mobilier.Noi vă prezentăm 6 avantaje pe care acestea le au în comparație cu balamalele tradiționale.
 
 
Oferă un aspect estetic plăcut
Balamalele ascunse ajută ușa să se îmbine complet cu peretele. Se întâmplă ca pereții camerei să nu fie perfect drepți, iar poziționarea ușii să demascheze acest fapt. Podeaua sau chiar tavanul pot avea același defect care împreună cu ușa pot alcătui o priveliște dezolantă. Atunci când alegi balamale ascunse pentru ușa ta, acestea pot cosmetizaacest defect prin simplul fapt că nu sunt la vedere și nu pot fi luate drept reper pentrua observa că ușa nu este perpendiculară cu tavanul sau podeaua.Pentru iubitorii de stil modern sau minimalist, balamalele ascunse AGB sunt soluții estetice viabile.
 
 
Asigură securitate și durabilitate
Pentru că nu pot fi vizibile din exterior, balamalele ascunse nu pot fi afectate, astfel încât în caz de furt, hoțul va avea bătăi de cap. De asemenea, sunt rezistente și permit ușii să se deschisă la 180 de grade în ambele părți în loc să se oprească la mijloc de traseu sausă fie oprite de tocul ușii. Sunt perfect pentru familii cu copii întrucât aceștia nu își pot prinde degetele între foaia de ușă și toc așa cum se întâmplă în cazul balamalelor tradiționale care necesită un spațiu întrecele două elemente.
 
 
Balamalele ascunse AGB se instalează ușor
Poți cumpăra ușa de la Profil Doors cu balamale instalate sau poți să le instalezi singur acasă, asta pentru că nu necesită multe instrumente și nici mult timp. Multe modele nu necesită nici măcar șurubelniță și pe, deasupra, acest tip de balamale nu necesită întreținere.
 
Uși cu toc și balamale ascunse
Balamalele ascunse sunt ușor de dezinstalat
Deși nu ne gândim la acest aspect întrucât vrem ca totul să fie durabil în timp, există situații când vrei să muți un dulap sau o canapea din cameră, dar spațiul din ușă nu îți permite sau există riscuri de a deteriora foaia de ușă. Atunci poți foarte ușor să scoți ușa și să faci mai mult spațiu pentru mobilă pentru că dezinstalarea balamalelor este la fel de ușoară precum instalarea lor.
 
 
Sunt silențioase
Datorită sistemului de construcție, balamalele asigură o închidere și deschidere silențioasă a ușilor. Acestea, pur și simplu, nu pot fi trântite. Balamalele ascunse sunt recomandate în special pentru locațiile unde zgomotul este o preocupare majoră.
 
 
Sunt ajustabile
Balamalele ascunse au trei dimensiuni de reglare care permit o aliniere perfectă a ușii. Un alt avantaj pe care îl prezintă este faptul că pot fi personalizate astfel încât să corespundă mai multor nevoi ale clientului. Când încercăm să mascăm defectul pereților instalând ușanecorespunzător, ușa poate avea uzuri în timp sau există posibilitatea să se închidă și să se deschidă incorect. Datorită posibilității de a fi ajutate, spre deosebire de balamalele tradiționale, balamalele ascunseAGB oferă mai multe soluții pentru a corecta imperfecțiunile construcției.
 
Uși cu balamale ascunse
 

 

Sună acum Cere oferta